Danmark

Vi har gennem mange år  beskæftiget os med salg af konfekturevarer og snacksprodukter til den danske detailhandel. Dette har givet et indgående kendskab til markedet.

Gennem et mangeårigt stabilt samarbejde med danske kunder af alle størrelser, samt en professionel portefølje af europæiske leverandører, har vi opbygget et bredt sortiment af varer, som kan dække samtlige behov hos vores kunder.

Vi kan servicere vores kunder til alle årstider og sæsoner i alle prisklasser. Vi bestræber os på at udvide vores portefølje indenfor alle kategorier, derfor er nytænkning og innovation en vigtig del af vores hverdag.

Ønsker du yderligere information, kan du tage kontakt til vores danske salgsafdeling.

Travel Retail

Vores Travel Retail afdeling beskæftiger sig med salg af chokolade, konfekture, nødder og drikkevarer, primært på det TaxFree marked i Skandinavien og i Baltikum. Vi servicerer blandt andet kunder indenfor on-board catering, grænsehandel og diverse rederier.

Vi har igennem længere tid opbygget et stærkt og bredt varesortiment, fra en lang række producenter. Du kan blandt andet finde diverse mærkevarer i sortimentet. Vi tilbyder både helårs og sommervarer, samt et bredt udvalg af påske og julevarer.

Såfremt der ønskes yderligere information omkring vores Travel Retail afdeling, kontakt os venligst.